Even voorstellen

Midden in de kweekvelden, tussen Hulsberg en Klimmen, ligt het familiebedrijf Kwekerij Schiffelers.

De bedrijfsvoering is in handen van ouders Wiel en Annette Schiffelers en zoon Ramon met zijn gezin. Samen met de medewerk(st)ers worden hier jaarlijks een paar honderdduizend tuin- en perkplanten opkweekt vanaf stek of zaad tot prachtige planten. Deze planten worden vervolgens verkocht via de groothandel, veiling, maar ook rechtstreeks naar de particuliere consument.
Panorama Kwekerij

Wat in 1985 begon met het kweken van kerstbomen bestemd voor groothandel en particulieren, is inmiddels een bedrijf geworden waar een grote variëteit in bomen en tuinplanten wordt gekweekt. In tegenstelling tot tuincentra, bestaat het aanbod uitsluitend uit (vorm)bomen en tuinplanten, aangevuld met de producten voor verzorging en aanleg zoals meststoffen, potgronden, graszoden, anti-worteldoek en aanverwanten. Kamerplanten en snijbloemen zult u er dan ook niet of nauwelijks aantreffen.

Tussen de velden waar de bomen en planten in volle grond en pot gekweekt worden staan moderne kweekkassen voorzien van kweektafels gevuld met een enorme keuze aan tuinplanten, kruiden, groenten en zomerflora. De producten worden voornamelijk zelf gekweekt, ze weten daar dus als geen ander hoe deze het beste verzorgd kunnen worden. Wiel: Onze klanten krijgen een goed advies over welke bomen of planten geschikt zijn voor hun tuin en hoe ze het beste verzorgd kunnen worden. Regelmatig maakt hij samen met de klant complete beplantingsplannen voor hun tuin.

 

schaduwhal300

Kwekerij Schiffelers koppelt een hoge kwaliteitsstandaard aan een service- en adviesbewuste instelling. Doordat het merendeel van de bomen en planten uit eigen kweek afkomstig is, wordt bovendien een scherpe prijsstelling gehanteerd. Thuisbezorgen is geen probleem.

U als particulier, hovenier of tuincentrum bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan deze uitgebreide, keurig verzorgde kwekerij. En…. bent u even uitgekeken op de bomen en planten, dan kunt u nog altijd genieten van het schitterende uitzicht op het hoogste punt van Hulsberg!

Kijk bij sortiment voor het actuele aanbod! Let op: niet alle bomen/planten staan op het actuele aanbod! Bv. sommige bodembedekkers, vaste planten, kuipplanten kunnen ontbreken in deze lijst. Mocht u iets zoeken wat niet in deze lijst voorkomt, aarzel dan niet en bel/mail ons even. Wellicht kan Kwekerij Schiffelers toch iets voor u betekenen!

KvK Limburg nr. 14085358